Ömer Can Ekdi Hukuk ve Danışmanlık Bürosu, Avukat Ömer Can Ekdi tarafından 2018 yılında kurulmuş olup kurulduğu günden bugüne; disiplin, istikrar ve gizlilik ilkelerini önceleyerek yerli ve yabancı müvekkillerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Büromuz farklı hukuk alanlarında uzman akademisyen, danışman ve avukat iş ortaklarıyla müvekkilleri ve danışanları için en uygun hukuki çözümü üretmeyi hedeflemektedir. Var olan sorunlara çözüm üretmek dışında, sorunları ortaya çıkmadan engellemeyi hedeflemekte ve müvekkillerinin hukuki sorunlarını benimseyerek sonuç odaklı bir yaklaşımla vekalet ilişkisini yürütmektedir.

Başta Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde yerel hukuk bürolarıyla, uluslararası alanda ise İngiltere, Almanya, Fransa ve Suudi Arabistan ülkelerinde işbirliği halinde olduğumuz hukuk bürolarıyla müvekkillerimize hukuki hizmet vermekteyiz.

Ömer Can Ekdi Hukuk ve Danışmanlık Bürosu, temelde Türkçe ve İngilizce olarak hizmet vermekte olup, Almanca, Fransızca, Rusça ve Arapça dillerinde de hukuki hizmet sağlamaktadır.

Müvekkillerimize, lojistik, sigorta ve reasürans, enerji, inşaat ve gayrimenkul, teknoloji, medya ve telekomünikasyon, blockchain teknolojileri, bilişim, bankacılık ve finans, enerji, hızlı tüketim ürünleri, otomotiv, kimyasal ve savunma sektörleri başta gelmek üzere değişik iş ve ticaret sektörlerinde hizmet vermekteyiz.

Ekibimiz, müvekkillerimizin değişen ihtiyaçlarına uygun olarak uygun hizmeti verebilmek için yenilikçi, inovatif ve disipliner hizmetler sunmayı amaç edinmektedir.

TR
error: İçerik kopyalanamaz.